Bijbouwen in Oost-Vlaanderen

Heb je plaats te kort in jouw huidige woning, dan kan je simpelweg een stukje bijbouwen met de hulp van ons bedrijf uit Oost-Vlaanderen. Met onze vakkennis en ervaren mensen uit Oosterzele is het niet langer een obstakel om jouw woning ruimer te maken, slechts een extra ruimte bijbouwen, kan al voldoende zijn. Twijfel niet langer over een woonuitbreiding en schakel ons in!

Neem contact op

begeleiding voor particulieren

én bedrijven

Kwalitatieve

en duurzame uitvoering

Transparante

communicatie

bijbouwen

Extra ruimte bijbouwen doen we in Oosterzele, Oost-Vlaanderen zo

Woon jij in Oosterzele of de ruimere regio van Oost-Vlaanderen en ben je al langer over bijbouwen aan het nadenken? Houd het niet langer bij nadenken, wij zijn er voor jou. Wij begrijpen als geen ander dat een woning soms gewoon te klein kan aanvoelen en dat veranderende omstandigheden vragen om extra ruimte. Wij bouwen alles nieuw op vanaf de ruwbouw tot het afgewerkte geheel dat mooi aansluit bij zijn oorspronkelijke gegeven.

Wat kan je verwachten van onze woonuitbreiding?

Wij zijn een verbouwbedrijf uit Oosterzele, een gemeente in Oost-Vlaanderen, dat klaarstaat om jouw woonuitbreiding voor onze rekening te nemen. Wij voeren allerlei verbouwingswerken uit in de ruime zin van het woord en bijbouwen valt daar zeker en vast ook onder! Soms zijn drastische ingrepen, zoals het volledig verbouwen van een woning, niet nodig en is ruimte bijbouwen het antwoord op al jouw problemen. Deze woonuitbreiding kan gaan van het creëren van een extra leefruimte of kamer om jouw hobby uit te oefenen tot het maken van een volledige bijbouw die op zichzelf kan functioneren.

01. Correcte offerte

Je zoekt een aannemer die fier is op zijn werk, die let op de details en die zoekt naar de beste oplossing in plaats van de gemakkelijkste. BK Bouwteam werkt snel maar vooral zorgvuldig aan jouw bouwproject.

02. Offerte bespreken

Je vindt proper werk belangrijk. Daarom kies je een aannemer die zorg draagt voor zijn materiaal en vooral ook voor jouw eigendom. De locatie die iedere avond netjes achterlaten wordt is een teken van respect.

03. Haalbare timing

Je kiest voor een aannemer die correct werkt, en jou correct informeert. Over de timing, eventuele problemen en de oplossingen. Daarom zijn wij een team, gevestigd in Oosterzele, om jou snel en correct te kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Stel niet langer uit

Vraag je offerte voor een woonuitbreiding vandaag nog aan bij BK Bouwteam. Wij werken vanuit Oosterzele, Oost-Vlaanderen en starten binnen drie maanden de werf. Bij het bouwen van je woning is er veel bespreekbaar. Zelfs als je opteert voor andere opties, zoals ons inzetten als renovatiebedrijf. Contacteer ons telefonisch via Koen op het nummer +32 471 26 62 18 of per mail: contact@bkbouwteam.be. Via die weg vertellen we je graag ook meer over al onze verbouwingsdiensten.

Neem contact

BK Bouwteam