Bijbouwen in Oost-Vlaanderen

✔ Offertes binnen 24 uur

✔ Snelle hulp bij offertes, herstellingen en naservice

✔ Beste prijs/kwaliteit

Heb je plaats te kort in jouw huidige woning, dan kan je simpelweg een stukje bijbouwen met de hulp van ons bedrijf uit Oost-Vlaanderen. Met onze vakkennis en ervaren mensen uit Oosterzele is het niet langer een obstakel om jouw woning ruimer te maken, slechts een extra ruimte bijbouwen kan al voldoende zijn.

Heeft u een professionele (ver)bouwbedrijf nodig?

overons-begeleiding-links

Extra ruimte bijbouwen doen we in Oosterzele, Oost-Vlaanderen zo

Woon jij in Oosterzele of de ruimere regio van Oost-Vlaanderen en ben je al langer over bijbouwen aan het nadenken? Houd het niet langer bij nadenken, wij zijn er voor jou. Wij begrijpen als geen ander dat een woning soms gewoon te klein kan aanvoelen en dat veranderende omstandigheden vragen om extra ruimte. Wij bouwen alles nieuw op vanaf de ruwbouw tot het afgewerkte geheel dat mooi aansluit bij zijn oorspronkelijke gegeven.

Wij zijn een verbouwbedrijf uit Oosterzele, een gemeente in Oost-Vlaanderen, dat allerlei verbouwingswerken uitvoert in de ruime zin van het woord en bijbouwen valt daar zeker en vast ook onder! Soms zijn drastische ingrepen zoals het volledig verbouwen van een woning niet nodig en is ruimte bijbouwen het antwoord op al jouw problemen. Dit gaat van extra leefruimte creëren of een extra kamer bouwen om jouw hobby of beroep uit te oefenen tot een volledige bijbouw maken die op zichzelf kan functioneren.

overons-begeleiding-rechts

Stel niet langer uit

Vraag je offerte vandaag nog aan bij BK Bouwteam. Wij werken vanuit Oosterzele, Oost-Vlaanderen en starten binnen drie maanden de werf, ook bij het verbouwen van woningen. Al onze opties zijn bespreekbaar. Zelfs als je opteert voor andere opties, zoals ons inzetten als renovatiebedrijf, ruwbouwbedrijf, enzovoort.

Contacteer ons telefonisch via Koen: +32 471 26 62 18 of per mail: info@bkbouwteam.be.

contact foto