BETONWERKEN

Wat kan BK bouwteam voor jou betekenen op het gebied van betonwerken?

Geen vraag is ons te veel!

gevelherstelling

Fundering huis

Storm schade

Fundering Industrie

Appartement renovatie

Fundering Industrie

Alles voor je appartement

Trap

Bij de start van een nieuw bouwproject of een renovatieproject is het nodig om een goede fundering te voorzien om de bouw van jouw project te kunnen waarmaken. Wij graven ook de bouwputten voor kelders en metsen de bijhorende keldermuren. Op deze manier wordt elke ruimte van jouw perceel goed benut.  Wij voorzien ook de nodige betonbalken en predallen. Op deze manier bouw je een stevige woning waar je jaren van kan nagenieten.

BK Bouwteam giet ook betonnen trappen. Het voordeel van een betonnen trap is dat deze gebruiksklaar is. Uiteraard kan je nog kiezen voor een houtafwerking. Ingeval het hout aan vervanging toe is hoef je enkel het hout te vervangen aangezien de trapstructuur in beton is gegoten.

Ben je van plan om een tuinhuis of een carpool te plaatsen en kies je voor een makkelijk onderhoud van bijvoorbeeld de vloer. Dan is een betonvloer zeker aan te raden. BK Bouwteam giet betonvloeren met de nodige aandacht en afwerking.

Wij staan ook open om grote betonwerken uit te voeren voor de industrie. BK Bouwteam heeft bijvoorbeeld al de nodige voorzieningen getroffen voor een carwash.

Neem contact op

BK Bouwteam