GROND- EN RIOLERINGSWERKEN

Heb je grondwerken die uitgevoerd moeten worden in Oost-Vlaanderen?

BK Bouwteam staat klaar voor alle nodige grondwerken uit te voeren zowel voor kleine als grote bouwprojecten.

‚Äč

Nieuwbouwwoning

Keerwanden

Storm schade

Klaarleggen buizen

Appartement renovatie

Regenput

Alles voor je appartement

Uitgraven put

Als er plannen zijn om een nieuwe woning, een bijgebouw of industriegebouw te bouwen, maar er staat nog een sloopklaar gebouw op dan kunnen wij eerst de nodige grondwerken uitvoeren om de grond of het terrein bouwklaar te maken.  Vooraleer we aan de grote afbraakwerken beginnen gaan we na of er iets moet voorzien worden om het vele bouwstof op te vangen. Samen met de klant overlopen we welke omliggende zaken zeker niet mogen beschadigd worden. Na de afbraak laten we de plek zo proper mogelijk achter.

Ingeval je in België een nieuwe woning bouwt of een gebouw grondig renoveert ben je in de meeste gevallen verplicht een regenwaterput te installeren. Het opgevangen en gefilterde regenwater kan perfect gebruikt worden om onder andere toiletten door te spoelen, kledij te wassen, uw woning of auto schoon te maken. Regenwater bevat niet de kalk die stadswater wel heeft, dus jouw bloemetjes en planten zullen extra stralen wanneer je hen verwent met dit hemelwater. Ook voor de plaatsing van septische putten kan je bij ons terecht. Wij graven en plaatsen de gekozen put en dit kan in combinatie met de nodige aansluitende rioleringswerken.

In sommige gemeenten zijn ze volop bezig met gescheiden rioleringen te leggen. Als eigenaar van jouw onroerend goed ben jij in de meeste gevallen verplicht om jouw woning te voorzien van een rioleringsstelsel dat regenwater en afvalwater apart afvoert. BK Bouwteam legt zowel rioleringsbuizen als wachtbuizen. Door het leggen van wachtbuizen kan je allerlei nutsvoorzieningen binnenbrengen in jouw woning. Dit kan onder andere gebruikt worden om jouw woning van zwaardere elektriciteit te voorzien voor het opladen van een elektrische wagen. Onze rioleringswerken hoeven niet altijd van nul te beginnen. Wij gaan ook verder op jouw bestaande riolering en doen de nodige aanpassingen.

Na de verbouwingswerken zijn er vaak oneffenheden, BK Bouwteam kan de nodige nivelleringswerken uitvoeren. Denk hierbij aan het ophogen, egaliseren en verharden van de grond, zowel voor particuliere woningen als industriële gebouwen.

Neem contact op

BK Bouwteam