APPARTEMENT RENOVATIE

Je wilt jouw appartement een nieuwe frisse uitstraling geven?

BK Bouwteam bekijkt samen met jou de mogelijkheden om jouw appartement te verbouwen of te renoveren.

Steigers om nieuwbouw

We vragen de klant om alle verwachtingen op te lijsten van onze verbouwingswerken zodat we met zoveel mogelijk zaken rekening kunnen houden. Jij wilt bijvoorbeeld een keuken met een kookeiland of een badkamer met een ligbad, dan gaan we na of dit mogelijk is in jouw appartement en welke aanpassingen hiervoor moeten gebeuren. BK Bouwteam stelt het gebruiksgemak voorop door jou te adviseren bij de juiste keuze in bouwmaterialen zodat jij jaren kan nagenieten van de uitgevoerde aanpassingen.

Woon je in een verouderd appartementsgebouw en nog niet alle normen zijn toegepast? Dan raden we jou aan om te investeren in goede isolatie. Dit is een extra kost, maar dit verminderd jouw energiekosten waardoor deze investering zeker nuttig is.

BK Bouwteam doet ook vastgoedonderhoud van flatgebouwen. Elk flatgebouw moet goed onderhouden worden. Wij verzorgen het onderhoud en doen de nodige herstellingen, zowel aan de appartementen als aan de gemeenschappelijke delen. Hiervoor werken we nauw samen met de syndicus.

Neem contact op

BK Bouwteam