Bouwen met Koen en zijn bouwteam!

BK Bouwteam helpt u met al uw (ver)bouwplannen. U kunt rekenen op een betrouwbare begeleiding en een goed aanspreekpunt.

Bij ons staat de klant centraal!

Wij voldoen graag aan al uw verwachtingen en behoeften.

Neem contact op

begeleiding voor particulieren

én bedrijven

Kwalitatieve

en duurzame uitvoering

Transparante

communicatie

Grond- en rioleringswerken

De grote passie voor de bouw en de gedrevenheid van Koen Leus zorgde ervoor dat hij zijn eigen bedrijf wou opstarten. Hij studeerde bouw en specialiseerde zich in renovaties aan het Scheppersinstituut in Wetteren. Tijdens de schoolvakanties en na zijn opleiding ging hij aan de slag bij verschillende bouwbedrijven in Oosterzele. Doorheen de jaren heeft Koen een mooie ervaring opgebouwd. Hij startte in bijberoep in de stellingbouw. Al snel werd dit bedrijf te groot om in bijberoep uit te oefenen. Toen besloot Koen om zijn activiteit volledig op zelfstandige basis uit te oefenen.

Een paar jaren later kwam Koen tot het besluit om zijn eigen bouwonderneming op te richten, genaamd BK Bouwteam. Koen is de technische man en de uitvoerder van het bedrijf. Met zijn opgedane kennis en zijn eigen machinepark kan hij klanten helpen bij het realiseren van hun bouwproject. BK Bouwteam voorziet zoveel mogelijk eigen materiaal zodat de klant geen extra kosten moet maken om materialen te huren zoals een stelling, een torenkraan, een minigraver…

01. Correcte offerte

Je zoekt een aannemer die fier is op zijn werk, die let op de details en die zoekt naar de beste oplossing in plaats van de gemakkelijkste. BK Bouwteam werkt snel maar vooral zorgvuldig aan jouw bouwproject.

02. Offerte bespreken

Je vindt proper werk belangrijk. Daarom kies je een aannemer die zorg draagt voor zijn materiaal en vooral ook voor jouw eigendom. De locatie die iedere avond netjes achterlaten wordt is een teken van respect.

03. Haalbare timing

Je kiest voor een aannemer die correct werkt, en jou correct informeert. Over de timing, eventuele problemen en de oplossingen. Daarom zijn wij een team, gevestigd in Oosterzele, om jou snel en correct te kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Bij BK Bouwteam staat de klant centraal. Wij nemen graag de tijd om naar jou te luisteren en mee te denken hoe we het best jouw bouwplannen kunnen realiseren. Wij streven ernaar om samen met jou tot een concreet plan te komen. Het is belangrijk dat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal gaat gebeuren tijdens het bouwproces. Een professionele coördinatie en een efficiënte uitvoering is een grote must. Zowel particulieren als bedrijven kunnen daarvoor bij ons terecht. Vanuit Oosterzele vertrekt Koen samen met zijn team om jouw woning te (ver)bouwen.

Elk bouwproject dat door BK Bouwteam gerealiseerd wordt staat garant voor een mooie afwerking met oog voor detail en een stipte uitvoering ervan. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden besteden wij ook de nodige aandacht aan veiligheid. Streef jij net zoals ons BK Bouwteam steeds naar een kwalitatieve en duurzame uitvoering? En geeft jou een goede planning en opvolging ook de nodige voldoening om alles vlot te zien verlopen?

Leer ons dan vandaag nog kennen en vind jouw juiste match bij ons!

Neem contact

BK Bouwteam