Gevelherstellingen

Heb je schade aan je gevel en wil je de nodige gevelherstellingen laten uitvoeren door een echte expert? Schakel dan BK Bouwteam ui Oosterzele in! Wij hebben het nodige materiaal en de nodige mensen om deze klus snel en efficiënt te klaren. Als er mankementen zijn aan je gevel wacht je namelijk ook best niet te lang om deze te laten herstellen. Door ons op tijd in te schakelen, voorkomt risico’s, duurdere kosten en heel wat frustratie. Waarom zou dus geen beroep doen op onze gevelherstellingen?

Neem contact op

begeleiding voor particulieren

én bedrijven

Kwalitatieve

en duurzame uitvoering

Transparante

communicatie

gevelherstelling

Laat gevelherstellingen aan ons over om verdere problemen te vermijden

Denk je bij een kleine barst in je gevel dat dit wel geen grote gevolgen zal hebben? Niets is minder waar. Een kleine scheur kan snel verder scheuren en zo grotere problemen veroorzaken. Ook vocht en andere weersomstandigheden kunnen je gevel doorheen de jaren enorm beschadigen. Je wil natuurlijk dat de woning die je hebt laten bouwen zijn mooie uitstraling behoudt en dat je te allen tijde veilig bent in je eigen woonst. Door niet op tijd de nodige herstellingen te laten uitvoeren door ons verbouwbedrijf, kan je namelijk stabiliteitsproblemen krijgen en kan de gevel los komen. Als je dus een scheur of vochtplekken opmerkt, is het een goed idee om ons meteen in te schakelen om gevelherstellingen uit te voeren. Zeker als je daarna wilt verder gaan met het verbouwen van je woning, is dit een eerste belangrijke stap.

01. Correcte offerte

Je zoekt een aannemer die fier is op zijn werk, die let op de details en die zoekt naar de beste oplossing in plaats van de gemakkelijkste. BK Bouwteam werkt snel maar vooral zorgvuldig aan jouw bouwproject.

02. Offerte bespreken

Je vindt proper werk belangrijk. Daarom kies je een aannemer die zorg draagt voor zijn materiaal en vooral ook voor jouw eigendom. De locatie die iedere avond netjes achterlaten wordt is een teken van respect.

03. Haalbare timing

Je kiest voor een aannemer die correct werkt, en jou correct informeert. Over de timing, eventuele problemen en de oplossingen. Daarom zijn wij een team, gevestigd in Oosterzele, om jou snel en correct te kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Geef scheuren en vocht geen kans

Wil je gevelherstellingen laten uitvoeren door BK Bouwteam? Maak dan een afspraak door te bellen naar het nummer +32 471 26 62 18 of stuur een e-mail naar contact@bkbouwteam.be. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om deze verbouwingswerken uit te voeren. Hierdoor hoef je je niet langer zorgen te maken en kan je weer met een gerust hart genieten van je prachtige woonst. Ontdek meer over ons bouwbedrijf en laat je verrassen!

Neem contact

BK Bouwteam