Verbouwingswerken in Oost-Vlaanderen

Heb je plannen voor verbouwingswerken en ben je wonend in regio Oosterzele of in de ruimere omgeving van Oost-Vlaanderen? Wij bij BK Bouwteam helpen je graag verder! Samen kijken we naar welke wensen jullie hebben voor jullie droomhuis en hoe we deze tot een geslaagd einde kunnen brengen.

Neem contact op

begeleiding voor particulieren

én bedrijven

Kwalitatieve

en duurzame uitvoering

Transparante

communicatie

verbouwingswerken

Verbouwingswerken laten uitvoeren door echte experts

Als verbouwbedrijf in Oost-Vlaanderen weten we als geen ander dat kleine aanpassingen soms een grote impact kunnen hebben. Als je een nieuwe woning laat bouwen, kan er snel met al je eisen rekening gehouden worden, maar in een bestaande woning zijn er toch snel dingen die je wil veranderen. Wij gaan dan ook met veel plezier aan de slag om kleine of grote verbouwingswerken uit te voeren aan je woning en zo je droom tot leven te brengen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je een pareltje van een huis gevonden in onze prachtige gemeente Oosterzele, maar zijn er nog enkele verbouwingswerken nodig omdat er beschadigingen zijn? Geen nood, wij kunnen:

  • Je woning strippen
  • Dragende muren verwijderen
  • Metalen liggers/klommen plaatsen
  • Gevelherstellingen uitvoeren

Als deze verbouwingswerken zorgen ervoor dat je huis zijn mooie oorsprong blijft behouden, maar mogelijke mankementen of vervelende eigenschappen toch worden weggewerkt.

01. Correcte offerte

Je zoekt een aannemer die fier is op zijn werk, die let op de details en die zoekt naar de beste oplossing in plaats van de gemakkelijkste. BK Bouwteam werkt snel maar vooral zorgvuldig aan jouw bouwproject.

02. Offerte bespreken

Je vindt proper werk belangrijk. Daarom kies je een aannemer die zorg draagt voor zijn materiaal en vooral ook voor jouw eigendom. De locatie die iedere avond netjes achterlaten wordt is een teken van respect.

03. Haalbare timing

Je kiest voor een aannemer die correct werkt, en jou correct informeert. Over de timing, eventuele problemen en de oplossingen. Daarom zijn wij een team, gevestigd in Oosterzele, om jou snel en correct te kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Onze opties gaan verder, ontdek ze zelf!

Als je kijkt naar de sectoren, waarin wij actief zijn, zal je zien dat wij nog andere taken binnen ons pakket verbouwingswerken kunnen uitvoeren. Ook bijbouwen voor extra ruimte staat tussen de mogelijkheden bij ons. Je woning laten verbouwen door ons bedrijf in Oosterzelen, wordt dankzij onze kennis in verbouwingswerken, een zorgeloos proces.

Doe beroep op onze expertise

Welk project je ook kiest, wij zijn er voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op door te mailen naar info@bkbouwteam.be. Wij gaan met plezier aan de slag met je verbouwingswerken of als renovatiebedrijf voor enkele kleinere ingrepen. Vertel ons je wensen en geniet snel van de woning van je dromen.

Neem contact

BK Bouwteam