Grondwerken in Oost-Vlaanderen

Heb je grondwerken die uitgevoerd moeten worden in regio Oosterzele of groter genomen Oost-Vlaanderen? Dan zijn wij het bedrijf dat je zoekt. BK Bouwteam staat voor jou klaar bij alle nodige grondwerken. Wij gaan altijd snel en efficiënt te werk, met oog op afwerking. Je werken zijn bij ons in goede handen.

Neem contact op

begeleiding voor particulieren

én bedrijven

Kwalitatieve

en duurzame uitvoering

Transparante

communicatie

grondwerken

Onze grondwerken op een rijtje

BK Bouwteam is hét bedrijf uit Oosterzele dat professionele grondwerken uitvoert in heel Oost-Vlaanderen. Of je nu spreekt over kleine projecten of grote projecten, wij kunnen het allemaal. Voor je aan een bouwproject kan starten zullen er eerst grondwerken moeten uitgevoerd worden. Deze werken zijn voorbereidende werkzaamheden die vaak gevolgd worden door rioleringswerken. Je kan ons inschakelen voor volgende grond- en rioleringswerken:

  • Wachtbuizen plaatsen
  • Zetten van rioleringsbuizen
  • Regenputten installeren
  • Breken van de grond
  • Verwijderen van asbest

Wanneer kan je deze werken laten uitvoeren?

Deze werken kunnen van pas komen als je bijvoorbeeld je huis gaat bouwen, maar er nog enkele grondwerken nodig zijn. Denk hierbij aan het bouwrijp maken van je terrein of het klaarmaken van de fundering en de kelder van jouw perfecte woning. Wij kunnen bovendien na deze werken, meteen de ruwbouw van je woning zetten voor jou. Daarnaast zijn deze werken ook nog handig bij verbouwingswerken. Ook dan zijn er vaak nog grondwerken nodig voor het nivelleren. Denk hierbij aan het ophogen, egaliseren en verharden van de grond, zowel voor particuliere woningen als industriële gebouwen. Tot slot kan ook drastische maatregelen nemen en een slooprijp gebouw gaan slopen om er daarna, na de nodige grondwerken, weer een extra juweeltje op te bouwen. Ook als verbouwbedrijf staan wij dan voor jou klaar.

01. Correcte offerte

Je zoekt een aannemer die fier is op zijn werk, die let op de details en die zoekt naar de beste oplossing in plaats van de gemakkelijkste. BK Bouwteam werkt snel maar vooral zorgvuldig aan jouw bouwproject.

02. Offerte bespreken

Je vindt proper werk belangrijk. Daarom kies je een aannemer die zorg draagt voor zijn materiaal en vooral ook voor jouw eigendom. De locatie die iedere avond netjes achterlaten wordt is een teken van respect.

03. Haalbare timing

Je kiest voor een aannemer die correct werkt, en jou correct informeert. Over de timing, eventuele problemen en de oplossingen. Daarom zijn wij een team, gevestigd in Oosterzele, om jou snel en correct te kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Vraag je offerte aan

Grondwerken zijn een noodzaak voor elk bouwproject dat je opstart en ons bedrijf uit Oosterzele in Oost-Vlaanderen voert deze graag voor jou uit. Dit natuurlijk steeds met respect voor de actuele milieuwetgeving. Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op per mail: contact@bkbouwteam.be.

Neem contact

BK Bouwteam