Ruwbouwbedrijf in Oost-Vlaanderen

Voor het volledige proces van bouwen staat jouw ruwbouwbedrijf BK bouwteam uit Oosterzele, in Oost-Vlaanderen, aan jouw zijde. De afwerking van een woning kan pas gebeuren wanneer haar ruwbouw staat: het skelet dat afgewerkt wordt tot een subliem totaalplaatje. Met deze goede basis kan je daarna grote dromen verwezenlijken.

Neem contact op

begeleiding voor particulieren

én bedrijven

Kwalitatieve

en duurzame uitvoering

Transparante

communicatie

Woningbouw & renovatie

Wat doet ons ruwbouwbedrijf uit Oost-Vlaanderen?

Ruwbouw is de allesomvattende term voor het bouwwerk dat gebeurt voor de afbouwfase begint. Bij een woningbouw gaat het hier om de funderingen, de muren, de vloeren en de dakwerken. Dit alles voert ons ruwbouwbedrijf uit Oosterzele in heel de provincie Oost-Vlaanderen uit zodra de grondwerken afgerond zijn. Al vallen in de ruimere zin die grond- en graafwerken ook onder de ruwbouwfase. Denk hierbij aan rioleringswerken, bouwrijp maken van de bouwgrond, enzovoort. Twijfel niet langer en kom meer over ons bouwbedrijf te weten en schakel ons in!

01. Correcte offerte

Je zoekt een aannemer die fier is op zijn werk, die let op de details en die zoekt naar de beste oplossing in plaats van de gemakkelijkste. BK Bouwteam werkt snel maar vooral zorgvuldig aan jouw bouwproject.

02. Offerte bespreken

Je vindt proper werk belangrijk. Daarom kies je een aannemer die zorg draagt voor zijn materiaal en vooral ook voor jouw eigendom. De locatie die iedere avond netjes achterlaten wordt is een teken van respect.

03. Haalbare timing

Je kiest voor een aannemer die correct werkt, en jou correct informeert. Over de timing, eventuele problemen en de oplossingen. Daarom zijn wij een team, gevestigd in Oosterzele, om jou snel en correct te kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Ruwbouw en meer. Ontdek het zelf

Niet enkel wanneer je in Oost-Vlaanderen of specifieker ons geliefde Oosterzele een nieuwe woning begint te bouwen, kan je een beroep doen op ons ruwbouwbedrijf. Ook bij verbouwingswerken is het vaak nodig aanpassingen te maken aan de ruwbouw alvorens alles tot een nieuw afgewerkt geheel afgerond kan worden. Wil je een extra deel bijbouwen? Ook dan staat ons team gereed. Contacteer ons gerust telefonisch: +32 471 26 62 18 of per mail: contact@bkbouwteam.be.

Neem contact

BK Bouwteam