Ruwbouwbedrijf in Oost-Vlaanderen

✔ Offertes binnen 24 uur

✔ Snelle hulp bij offertes, herstellingen en naservice

✔ Beste prijs/kwaliteit

Voor het volledige proces van bouwen staat jouw ruwbouwbedrijf BK bouwteam uit Oosterzele – Oost-Vlaanderen – aan jouw zijde. De afwerking van een woning kan pas gebeuren wanneer haar ruwbouw staat: het skelet dat afgewerkt wordt tot een subliem totaalplaatje.

Heeft u een professionele (ver)bouwbedrijf nodig?

overons-begeleiding-links

Wat doet ons ruwbouwbedrijf uit Oost-Vlaanderen? Een overzicht

Wanneer jij in de fase zit van een bouwproces, heb je vast wel al een moment gehad waarbij je door de bomen het bos niet meer zag. Alles kan soms een beetje complexer lijken dan het is. Daarom legt ons ruwbouwbedrijf uit Oosterzele graag even uit wat die ruwbouwwerken dan precies inhouden.

Ruwbouw is de allesomvattende term voor het bouwwerk dat gebeurt voor de afbouwfase begint. Bij een woningbouw gaat het hier om de funderingen, de muren, de vloeren en de dakwerken. Dit alles voert ons ruwbouwbedrijf uit Oosterzele in heel de provincie Oost-Vlaanderen zodra de grondwerken afgerond zijn. Al vallen in de ruimere zin die grond- en graafwerken ook onder de ruwbouwfase. Denk hierbij aan rioleringswerken, bouwrijp maken van de bouwgrond, enzovoort.

overons-begeleiding-rechts

Ruwbouw en meer. Ontdek het zelf

Niet enkel wanneer u in Oost-Vlaanderen of specifieker ons geliefde Oosterzele een nieuwe woning begint te bouwen, kan je een beroep doen op ons ruwbouwbedrijf. Ook bij verbouwingswerken is het vaak nodig aanpassingen te maken aan de ruwbouw alvorens alles tot een nieuw afgewerkt geheel afgerond kan worden. Wil je geen volledig nieuwe woning bouwen, maar een extra deel bijbouwen? Ook dan staat ons team gereed.

Contacteer ons gerust telefonisch: +32 471 26 62 18 of per mail: info@bkbouwteam.be.

contact foto